Profil:

Vi er specialiseret i vinduespolering på det private marked og har siden vores grundlæggelse, i 2002, etableret en stor kundekreds i København og Nordsjælland.
Igennem vores levetid har vi oplevet stor kundetilfredshed pga. et simpelt og velorganiseret koncept. Det er vores vision at vinduespolering ikke skal være en ressourcekrævende faktor i hverdagen, og vores koncept er derfor konstrueret til at være så enkelt for vores kunder som overhovedet muligt.
Højt serviceniveau, fleksibilitet, punktlighed og loyalitet er derfor de værdier vi bygger vores virksomhed på.

Produkt/service:

Vi tilbyder en abonnementsordning ud fra vores kunders behov og ønsker. Som oftest aftaler vi med hvilket interval vinduespolering skal udføres og derefter kører aftalen af sig selv.
Drejer det sig om udvendig vinduespolering er det som regel ikke nødvendigt at afsætte tid af til at være hjemme, da vi kan polere vinduerne udefra. Er det derimod indvendig vinduespolering kontakter vi kunden for at aftale en passende tid, nøgleordning eller lignende.
Da vi er en professionel virksomhed, er vi selvfølgelig fuldt forsikret til at imødekomme enhver uforudsigelig hændelse.

Vi garanterer en tilfredsstillende service.

Prima Polering